1. Home
  2. Docs
  3. Exact Online App voor Dynamics365
  4. Exact Online Essentials
  5. Toevoegen van een Exact Online administratie

Toevoegen van een Exact Online administratie

Nadat de installatie en de initiële configuratie van de Exact Online solution succesvol afgerond is, is het noodzakelijk dat er één of meerder Exact Online administraties gekoppeld worden aan de omgeving. In een Exact Online administratie record moet de Exact Online divisiecode bekend zijn.

Opzoeken divisie code in Exact Online

Log in bij Exact Online.

Ga linksboven naar de administratienaam en klik op de pijl naar beneden.

Klik vervolgens op Bekijk alles.

In de lijst met de administraties ga je met je muis op het veld “Code” staan. In de browser verschijnt een link. Hierin staat de divisiecode van deze administratie.

Koppelen van een Exact Online administratie

Wanneer de divisiecode van een Exact Online administratie bekend is, kan deze toegevoegd worden. Het is vereist om per Exact Online administratie een aparte Eenhedengroep aan te maken. Alle eenheden van een gekoppelde Exact Online administratie worden hieronder gesynchroniseerd.

Ga voor het maken van een eenhedengroep naar Instellingen > Zakelijk > Productcatalogus.

Klik op Eenhedengroepen en vervolgens op Nieuw.

Vul in het formulier een naam in voor de eenheidgroep en een primaire eenheid. Noteer de Primaire eenheid en Bevestig met OK.

De volgende stap is het aanmaken van de Exact Online administratie. Ga hiervoor naar Instellingen > Exact Online administraties.

Klik vervolgens op Nieuw.

Vul in het scherm aan de linkerkant de weergavenaam en de Exact Online divisiecode in. Aan de rechterkant moet een primaire eenheid gekozen worden. Vul de primaire eenheid van de vorige stap in en sla het record op.

Let op: Om het toevoegen van de administratie compleet te maken, is er een handmatige stap nodig. Stuur een e-mail naar support@crmhugger.com met daarin de divisiecode en de url van de Dynamics365-omgeving.

How can we help?